Bio je jasan

Kahn se naljutio kada je čuo šta ga novinar pita: "Zašto me pitate te gluposti?"

Endin Čaušević

Robert Lewandowski ovog ljeta će sasvim sigurno biti u centru pažnje zbog toga što želi napustiti Bayern.

Lewandowski je već nekoliko sezona najbolji igrač minhenskog kluba s kojim je osvojio sve što je mogao, te je odlučio da mu je potreban novi izazov u karijeri i da želi već ovog ljeta napustiti Bayern.

Poljski napadač s Bayernom ima ugovor na još godinu dana, ali je tražio od čelnika kluba da ga puste već ovog ljeta.

Lewandowski se najviše povezuje s Barcelonom i navodno njegova jedina želja da je potpiše za katalonski klub. Špekuliše se da bi njegova cijena mogla biti oko 30 miliona eura jer ima samo još godinu dana ugovora.

Međutim, u Bayernu ne odustaju od Lewandowskog tako lako i nisu baš spremni da mu izađu u susret i puste ga da ide na kraju ove sezone.

To je najbolje pokazala izjava Olivera Kahna koji je još jednom jasno rekao da u Bayernu žele da Lewandowski ostane do kraja ugovora i da očito nemaju namjeru da Poljaka prodaju ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Novinar Bilda pitao je Kahna za koliko novca je Bayern spreman da proda Lewandowskog na kraju sezone, a njemu se to pitanje baš i nije svidjelo.

"Ne znam zašto me pitate te gluposti, Robert ima važeći ugovor s Bayernom na još godinu dana i on će ga odraditi do kraja", poručio je Kahn.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.