Upratio je sve te objave

Mbappe komentarisao spornu fotografiju koju je objavio Benzema: "Ubrzo ćemo popričati"

Endin Čaušević

Kylian Mbappe prije nekoliko dana iznenadio je sve odlukom da produži ugovor s PSG-om.

Mbappe je s Parižanima imao saradnju do kraja ove sezone i u nekoliko navrata je odbio ponudu da produži ugovor. Zbog toga su mnogi vjerovali da Mbappe sigurno ide u Real Madrid s kojim je pregovarao već nekoliko mjeseci.

Međutim, na kraju se desio veliki preokret jer se Mbappe predomislio u posljednjem trenutku i odlučio je da potpiše novi ugovor s PSG-om i to do ljeta 2025. godine.

U Real Madridu su bili itekako ljuti i razočarani što ih je Mbappe odbio na takav način jer su već sve s njim dogovorili i bili su sigurni da će francuski napadač da potpiše za kraljevski klub.

Pojedini igrači Real Madrida su javno kritikovali Mbappea indirektnim porukama na Instagramu, a to je uradio i Karim Benzema.

Benzema je objavio story na Instagramu i fotografiju na kojoj je reper Tupac, a na istoj je i čovjek koji je izdao slavnog repera prije nego što je 1996. godine ubijen u Las Vegasu. Mnogi smatraju da je Benzema na taj način poslao poruku Mbappeu, a to je komentarisao i napadač PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Da, vidio sam da su se pojedini igrači Real Madrida oglašavali na Instagramu. Nemam stvarno ništa da kažem. Benzema? Mi ćemo pričati kada dođemo na okupljanje reprezentaciju i objasnit ću Karimu zašto sam ostao u PSG-u. S njim imam dobar odnos", rekao je Mbappe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.