Show od izjave Mbappea: "Pregovarao sam s njima jer je crvena omiljena boja moje mame"

Na kraju je ostao u PSG-u

Show od izjave Mbappea: "Pregovarao sam s njima jer je crvena omiljena boja moje mame"

E. Ganibegović

Kylian Mbappe i PSG su prije nekoliko dana postigli dogovor o produženju ugovora, nakon nekoliko mjeseci u kojima je francuska zvijezda pregovarala s nekoliko klubova .  

Nakon što su se Real Madrid i PSG do zadnje sekunde borili za Mbappeov potpis, nogometaš je otkrio da je za njegove usluge zainteresovan i Liverpool.

Štaviše, aktuelni igrač PSG-a priznao je da je razgovarao s momčadi s Anfielda, ali je na kraju odlučio nastaviti na karijeru u Parizu. 

"Nemam pojma. Razgovarao sam s Liverpoolom jer je crvena mamina omiljena boja, a moja majka voli Liverpool. Zašto? Ne znam, pitaj nju. Upoznali smo ih prije nekoliko godina, kad sam bio u Monacu, to je sjajan klub. Sada smo malo razgovarali s njima, ali ne puno. Na kraju je izbor bio između Real Madrida i PSG-a", rekao je Mbappe, a citira Marca.

Kako navodi Marca, Realov protivnik u finalu Lige prvaka došao je s prijedlogom za Mbappea.

No, Francuz nije djelovao zadovoljno prijedlogom Liverpoola, koji je elegantno odbio. Navedeni izvor piše kako aktealnog nogometaša PSG-a nije mamio prelazak u Premier ligu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Naravno da nas zanima Kylian Mbappe, nismo slijepi! Ali, mi nismo dio ove utrke za Mbappea. Ne možemo biti dio ovih bitaka. Uključeni su i drugi klubovi, ali to je u redu", rekao je ne tako davno Jurgen Klopp.

Podsjetimo, Mbappeu je na kraju sezone isticao ugovor s PSG-om, svi su ga vidjeli u Real Madridu, a onda je na kraju prihvatio ponudu PSG-a i ostao u prijestolnici Francuske. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Bravo embape.Odlazak u Real bi ti bio korak unazad u karijeri!!Čestitke i osvajaš ligu prvaka sljedeće sezone 100%
2 4
Kugla
Psg nikad nece osvojiti LP
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije