Tada je sve izgledalo drugačije

Marcina naslovnica i Realova "pojačanja" s kraja prošle godine predmet ismijavanja

Edmir Škorić

U Real Madridu su imali velike planove, ali ostali su razočarani.

Real Madrid se dugo vremena povezivao sa dvojicom ponajboljih napadača današnjice, Kylianom Mbappeom i Erlingom Haalaandom.

Mbappe je čak bio obećan Realu, trebao je da dođe kao slobodan igrač iz PSG-a ovog ljeta, no u "pet do 12" je Kraljevima saopštio da će ipak ostati u Parizu. Bio je to drugi udarac za Florentina Pereza i Kraljeve nakon što je nešto ranije Erling Haaland potpisao za Manchester City.

Upravo su Norvežanin i Francuz krajem prošle godine krasili naslovnicu madridskog sportskog lista "Marca". Tada su u Španiji bili uvjereni da će čak obje zvijezde od ljeta zaigrati za Real.

Ipak, ništa od toga, Real je primoran da traži neka skroz druga rješenja, a pitanje je može li sada bilo koje drugo pojačanje utješiti navijače ovog tima nakon što su bili uvjereni u dolazak najvećih zvijezda današnjice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Manchester City i PSG ponudili su nevjerovatno bogate ugovore za nogometaše i čini se da ni Real, a posebno ne Barcelona trenutno ne mogu parirati bogatim Arapima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.