Završena velika borba Reala i Liverpoola: Mlada francuska zvijezda napokon odabrala novi klub!

Tchouameni je prelomio

Završena velika borba Reala i Liverpoola: Mlada francuska zvijezda napokon odabrala novi klub!

E. Škorić

RMC Sport upravo je objavio kako je Aureline Tchouameni izabrao novi klub.

Prema informacijama francuskog radija, francuski reprezentativac dogovorio je prelaztak u Real Madrid i potpisat će na pet godina, a transfer će Kraljeve koštati 80 miliona eura uz bonuse.

Tchouameni je odavno želja Real Madrida, ali svim silama ga je želio i Jurgen Klopp u Liverpoolu, da bi se on na kraju odlučio za transfer u redove Reala.

Tchouameni ima 22 godine igrač je sredine terena, a njegov dolazak mogao bi biti neka vrsta utjehe za navijače Reala nakon što je propala mogućnost dovođenja Kyliana Mbappea.

Veznjak je u Monaco 2020. došao iz Bordeauxa, a ove sezone je odigrao ukupno 50 mečeva te je postigao pet golova uz tri asistencije. Do sada je već stigao sakupiti osam nastupa za Francusku te jedao jedan gol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko je RMC Sport donio prave informacije, onda nam samo ostaje da sačekamo zvaničnu potvrdu od strane Monaca ili Real Madrida, pa možda i samog nogometaša koji će se sada priključiti reprezentaciji Francuske nakon okončane sezone i izborene Lige prvaka s Monacom.

Po svemu sudeći će mečeve Lige prvaka igrati s Realom, najtrofenijim klubom na Starom kontinentu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1647539682
50 meceva ,5 golova i 3 asistencije pa sto si ti toliko skup i jos trazena roba ,zato sto si lijep il sta ne kontam...
7 7
Osvaldo000
Svaka budala 80 miliona, cuj igrac iz francuske lige toliko para
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi