Da li je Benzema objavom Tupacove fotografije prozvao Mbappea? "Svako radi šta hoće"

Fokusiran samo na finale Lige prvaka

Da li je Benzema objavom Tupacove fotografije prozvao Mbappea? "Svako radi šta hoće"

Edmir Škorić

Kada je saopštio da ostaje u PSG-u, talentovani napadač Kylian Mbappe razočarao je sve u Real Madridu.

Među onima kojima je navodno teško pala Mbappeova odluka je i njegov prijatelj i reprezentativni saigrač Karim Benzema, koji se radovoa dolasku francuske zvijezde i smatrao je da će zajedno nositi kraljevski dres u novoj sezoni.

Nakon Mbappeovog saopštenja da ostaje u Parizu, Benzema je objavio story na Instagramu i fotografiju na kojoj je reper Tupac, a na istoj je i čovjek koji je izdao slavnog repera prije nego je ubijen 1996. godine u Las Vegasu. Zbog toga su mnogi tu fotografiju protumačili kao poruku za Mbappea.

O tome je govorio i sam Mbappe.

"Da, vidio sam da su se pojedini igrači Real Madrida oglašavali na Instagramu. Nemam stvarno ništa da kažem. Benzema? Mi ćemo pričati kada dođemo na okupljanje reprezentaciju i objasnit ću Karimu zašto sam ostao u PSG-u. S njim imam dobar odnos", rekao je Mbappe.

Sada je o tome govorio i Benzema, koji je rekao da je fokusiran samo na finale Lige prvaka u subotu protiv Liverpoola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Story i fotografija Tupaca? Ne, nije to ništa protiv Mbappea, nema izdaje ili bilo čega. Svako radi šta hoće, a ja sam sliku Tupaca stavio jer mi je on najdraži", poručio je Benzema, dodavši:

"Mbappe? Nije vrijeme da pričamo o toj sitnici jer u subotu igramo finale Lige prvaka. Nisam ljut na njega, fokusiran sam na ono što mi je sada najvažnije, a to je utakmica s Liverpoolom".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Šta vi kobajagi znate ko je bio 2 Pac?? Nemojte bogati nasmijavati.
2 2
Klicko
Svako drugi članak benzema benzema,yebo vas benzema više pa taj čovjek je ucjenjivač i silovatelj.Užas
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi