Objavila fotografiju s odmora

Amra nasmijala fanove na Instagramu: Šta Džeko i Ibričić rade dok su im supruge u šopingu?

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko dobio je konačno nekoliko dana odmora nakon duge sezone.

Džeko iza sebe ima uspješnu sezonu u Interu s kojim je uspio da osvoji Kup i Superkup Italije, ali nažalost u posljednjem kolu njegov tim je ostao bez Scudetta.

Bh. napadač je dobio nekoliko dana odmora prije okupljanja bh. reprezentacije u Zenici pred mečeve u Ligi nacija koje naš tim igra u junu.

Džeko je iskoristio priliku za kratki odmor s porodicom na kojem mu se priključio i vjerni prijatelj Senijad Ibričić.

Bh. fudbaleri našli su se u centru pažnje danas nakon što je Amra Džeko objavila fotografiju na Instagramu kojom je sve nasmijala.

Dok su Amra i Ibričićeva supruga zajedno sa ženskim članovima porodice bile u šopingu ona je objavila šta je za to vrijeme radila muška ekipa koja očekivano nije bila baš previše raspoložena za hodanje po radnjama i šoping.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.