Džeko ponovo otvorio vrata restorana: Cijene su prilagođene luksuznom ambijentu

Objavili na Instagramu

Džeko ponovo otvorio vrata restorana: Cijene su prilagođene luksuznom ambijentu

Haris Zilić

Restoran "Ezza" koji je otvorio bračni par Džeko nakon duže pauze ponovo je otvorio vrata za sve goste.

Restoran je zbog pandemije bio zatvoren jedno vrijeme, a sada posjetitelji mogu ponovo uživati u specijalitetima ovog restorana.

"Obično svako ponovno otvaranje restorana bude stresno psoebno prije sezone, ali ovoga puta je bilo drugačije, od dolaska ekipe, eosoblja, fotografiranja sa novom ekipom iz Dubrovnika, do pripreme obroka u kuhinji. Uživali smo u svakom trenutku i nismo osjećali nikakav pritisak", napisali su ispod fotografije koji su objavili na društvenim mrežama.

Pomenuti restoran nalazi se u Dubrovniku u ulici Maestra Dela Jusića, a cijene su prilagođene okruženju i nisi za svačiji džep, a i sad restoran je spoj luksuznog i modernog ambijenta.

Primjera radi kafu možete popiti za 8 KM, dok recimo u ponudi za hrnau imate Ribeye odrezak Wagyu Australija i Ribeye odrezak SAD čije su cijene porcija 80 i 150KM, tjestenina sa istarskim crnim tartufima po cijeni od 78KM te Ezza burger od 50KM.

Tu su i cijene pića koje se kreću od 10-15 KM do onih najskupljih vina koja dostižu cijene i od 22.000 KM.

Što se tiče deserta cijene su oko 30KM, a ovome dodajmo da je kuhinju zadužen chef Edin Džemat, jedan od najpoznatijih švedskih kuhara.

Inače Edin i Amra Džeko su pomenuti restoran otvorili sa porodičnim prijateljima Sarah Čerkez i Arminom Hadžićem.

Oglasi