Skandalozne odluke

Žalost, tuga i jad bh. fudbala stiže iz Bihaća: Pogledajte cirkus sa utakmice Jedinstvo - Radnik

Haris Zilić

Dobili smo pobjednika fudbalskog cirkusa u Bosni i Hercegovini u sezoni koja se bliži kraju.

Meč 28. kola Prve lige FBiH između Jedinstva iz Bihaća i Radnika iz Hadžića ponudio je skandalozne odluke glavnog sudije Harisa Poprženovića iz Travnika, a video koji je osvanuo na stranici kluba iz Hadžića probudio je ogromno razočarenje kod svih ljubitelja fudbala. Vidi se tačno sav cirkus iz Bihaća sažet u deset minuta videa.

Neki će reći da je pomalo i žalosno šta se sve dešavalo u Bihaću. Tuga, žalost, cirkus. Sudija Haris Poprženović je sa svojim pomoćnicima iz Zenice Sahibom Smrikom i Selminom Osmačevićem napravio totalni show koji će se dugo prepričavati.

Vodio je Radnik sa 1:3 u utakmici gdje je imao više od igre i bolje stajao na terenu, ali onda su stigla dva crvena kartona za goste, dva penala za domaćine, nekoliko užasnih odluka sudijske trojke, kartoni, sjeckanje igre i sve je na kraju rezultiralo trijumfom tima iz Bihaća rezultatom 5:3 koji bi u končanici mogao značiti i opstanak u Prvoj ligi FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nažalost, kraj sezone se bliži, ovi "sportski radnici" će vjerovatno biti suspendovani do kraja, odnosno dva kola, no već na početku naredne sezone, biće na listi i ponovo će na mig nalogadavaca masakrirati fudbal.

Tako je to u Prvoj ligi Federacije godinama i nikada se ništa neće promijeniti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.