Šokantno saopćenje Radnika: "Ništa novo, ali bezobraznici se trude pomjerati granice"

Vodili 3:1, pa izgubili nevjerovatan meč, priča se samo o sudiji iz Travnika

Šokantno saopćenje Radnika: "Ništa novo, ali bezobraznici se trude pomjerati granice"

S. Mlaćo
Zanimljiv meč, pomalo nestvaran odigrali su Jedinstvo i Radnik iz Hadžića.

Domaći su poveli sa 1:0, gosti do prvog poluvremena preokrenuli na 3:1 i imali sve u svojim rukama.

Ipak, poraženi napuštaju Bihać uz dva penala za domaće  te dva isključenja za njih.

Nakon meča iz Radnika su se oglasili saopštenjem koje opisuje nevjerovatne scene u Bihaću gdje su domaći očigledno morali da slave kako bi ostali u borbi za opstanak u ligi.

Radnik je izgubio od Jedinstva (5:3) predvođenog sudijom Harisom Poprženovićem, koji je domaćinu dosudio dva penala, pored čega je našim igračima dodijelio dva crvena kartona.

Naša ekipa je golovima Kenana Dervišagića (dva puta) i Gaibije Hukića vodila s 3:1 na poluvremenu, ali gosti su uz pomoć sramotnog Poprženovića došli do preokreta.

Glavni sudija susreta potrudio se odmah na početku drugog poluvremena isključiti strijelca dva pogotka Dervišagića, nakon što mu je dodijelio drugi žuti karton iz samo njemu poznatog razloga.

Ovakve utakmice i suđenje nažalost nisu ništa novo u našem fudbalu, ali izgleda da se određeni bezobraznici trude pomjerati granice“, stoji u objavi FK Radnik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Saznajemo da će brzo reagovati Komisija za suce i suđenje NS FBiH.

Očekuju se žestoke kazne na utakmicu koja je bacila ljagu na 28. kolo.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...sudija Poprzenovic je znaci ozbiljan materijal za premijerligaskog sudiju,Vico ovakve najvise voli...ispunjava sve kriterije...
14 2
starmac
Brza prekomanda u PL.Ovo mu je bio diplomski.?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti