Foto - Screenshot

Odbio Kraljeve i potpisao za Barcelonu

"Real mi je nudio više novca, ali meni je san uvijek bila Barcelona"

M. Šljivak

Ekipa Barcelone uspjela je pobijediti Real Madrid u trci za potpis talentovanog fudbalera Pabla Torrea.

Ovaj 19-godišnjak došao je u redove katalonskog tima iz Racing Santandera te je potpisao ugovor na četiri godine.

Barcelona je Torrea platila oko 20 miliona eura, a mnogo važnija stvar za ovaj klub je činjenica da je igrač izabrao njih ispred velikog rivala Real Madrida.

Otkrio je to mladi veznjak u razgovoru za španske medije.

"Real Madrid mi je ponudio više novca od Barcelone. Ipak, moj san je oduvijek bio da igram za Barcelonu i da uspijem ovdje", seopštio je ovaj mladi fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Torre će se u narednim danima pridružiti Barceloni. Igrat će za B tim, ali će biti pod prismotrom trenera prvog tima Xavija Hernandeza.

Xavi je dobro upoznat s kvalitetama mladog fudbalera. On je lično razgovarao s njim pred odluku o potpisu i sigurno da će mu u određenim utakmicama dati šansu u prvom timu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.