Barcelona je dotakla dno, potvrđuje i očajni potez klupske uprave

Finansijska situacija je očajna

Barcelona je dotakla dno, potvrđuje i očajni potez klupske uprave

A. Čaušević

Finansijska situacija u Barceloni je katastorfalna i trenutna slika uopšte nije obećavajuća.

Lionel Messi je morao otići bez obzira što je bio spreman na ogromno smanjenje plate, dok su Gerard Pique i Sergio Busquest nekako ostali i to nakon što su maksimalno srezani troškovi za ovu dvojicu fudbalera.

Dolaskom Xavija na klupu klupski rezultati su se popravili. Sezona je spašena završavanjem na drugom mjestu i izborenom Ligom prvaka, ali finansije su sve osim povoljne.

Očekuje se dolazak i nekoliko zvučnih pojačanja. Navodno su Franck Kessie i Andreas Christensen već završeni, ali ne mogu biti registrovani zbog teške finansijske situacije.

Da u Barceloni prolaze kroz očajnu fazu govori i posljednja ponuda svim navijačima koji će imati priliku da zaigraju na terenu čuvenog Nou Campa.

Naime, u periodu od 6. do 11. juna svako ko uplati 300 eura će imati priliku da zaigra na Nou Campu sat vremena i to nakon 15-minutnog zagrijavanja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svi koji se prijave na teren će ulazati kroz tunel na identičan način kao što to ulaze igrači tokom takmičarskih mečeva.

Sigurno će biti mnogo onih koji će ismijavati ovaj potez Barcelone, posebno se to odnosi na rivalske navijače...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
a gdje Lewa? gdje Haland? gdje novi stadion? svašta nešto je laporte obecavao
4 2
kaskada24
Koliko samo Barsofobije na ovom portalu!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi