Foto - EPA

Mane o odlasku iz Liverpoola

"Malo sam se našalio i cijeli svijet je pričao o tome, mislim da ću ovdje stati"

Midhat Šljivak

Sadio Mane (30) karijeru bi trebao nastaviti u redovima minhenskog Bayerna.

Prema brojnim informacijama koje stižu od njemačkih i engleskih medija Mane je dogovorio transfer u Bayern i sve bi uskoro trebalo biti zvanično.

Mane je imao i zanimljivu izjavu pred meč s Beninom u kvalifikacijama za Afrički kup nacija.

"Kao i svi i ja sam na društvenim mrežama i pratim komentare. Negdje između 60% i 70% Senegalca želi da napustim Liverpool. Uradit ću ono što žele", poručio je Mane.

Nakon meča s Beninom u kojem je postigao hat-trick (3:1) Mane je malo stao na kočnicu. Poručio je kako je sve bila šala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jučer sam se malo našalio i cijeli svijet je pričao o tome. Mislim da ću na tome stati. Liverpool je klub koji poštujem, navijači su me prihvatili od prvog dana. Vidjet ćemo šta nosi budućnost", rekao je senegalski napadač.

Mane je u dresu Liverpoola odigrao 269 utakmica i postigao je 120 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.