Bivši veznjak Barcelone

Iniesta objavio aktuelnu fotografiju i šokirao fanove: "Čovječe, ti si baš ostario"

Edmir Škorić

Andres Iniesta ulazi u pozne igračke godine, a trenutno nastupa u Japanu.

Bivši veznjak Barcelone i dalje ima magiju u nogama, a to najviše primijete ljubitelji nogometa u dalekom Japanu.

No, osim izuzetnih nogometnih sposobnosti, primijećeno je da je Iniesta "ostario preko noći".

Nakon što je objavio jednu fotografiju u dresu Vissel Kobea, mnogi navijači Barcelone zasuli su ga komentarima da li je moguće da je tako ostario.

"Čovječe, pa ti si baš ostario", bio je jedan u nizu takvih komentara pomalo zabrinutih fanova ovog lucidnog veziste koji nas je uveseljavalo svojim potezima dok je nosio dres Barcelone u njenoj najsvjetlijoj povijesti.

Iniesta ima ugovor do 2024. godine, iako je već sada u 38. godini ne planira tako lako odustati od onoga što najviše voli.

Vjeruje se da će poput bivšeg saigrača i velikog prijatelja Xavija krenuti u trenersku karijeru nakon što okači kopačke o klin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.