10

Komentari (10)

Klicko
Propo ko žeton
huizju
Kakav je to bio carobnjak
aladd0n
modric ko djecak naspram ovog precjenjenog panja
Legolas
Ovaj sta je napravio modric nece kad bi jos 2 zivota zivio, vozdra
Śmeker007
Hahahaha ne provaljuj se bgt, ja sam BOSNJO eto i priznam da je LM mozda najbolji ikad s ovih prostora, u cemu je sada problem ? Pisali su nasi isto Pjanic najbolji ovo ono, nas Pjanke ovome ne moze ni cistiti kopacke realno, i sramotno staviti u istu recenicu..! Izbaci mrznju iz sebe kao i ostali sa BALKANA :)
Jupp
@Śmeker007 vece gluposti u zivotu ne procitah! “ Izbaci mrznju iz sebe kao i ostali sa BALKANA”? Vjerovatno se zayebavas, ne moze neko ozbiljan ovo da izjavi :)
HarisADP
Da ti ciko jup objasni hahaha. Cuj ne moze modric sa iniestom a osvojio sepet LS hahaha bosnjo poremeceni. Jes mi draho sto nisam mosnjak, sto sam iz krajine, bas ste gadni vi mosnjaci. Samo bosnu mrzit treba jbm joj temelj smekeru
Legolas
4 lp, 9 spanskih liga, 2 europska i svjetsko gdje je bio najbolji igrac :)
Jupp
@HarisADP Nabije te Bosnjo na mosnjo :) dudlaj ga seljacicu, takvi kao ti nam cipele ne mogu obrisati krmojedu zaostali HAHAHAHA
denimen9
Nasekiro se nešto.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.