Lewandowskom je dosta tišine, sada je i otkrio gdje odlazi: "Nešto je umrlo u meni"

Poljak odabrao

Lewandowskom je dosta tišine, sada je i otkrio gdje odlazi: "Nešto je umrlo u meni"

Admin Čaušević

Ljetni prijelazni rok će donijeti još jedan veliki transfer. 

Robert Lewandowski je ponovo dao do znanja da želi napustiti Bayern, a sada je otišao korak dalje indirektno poručivši da je njegov izbor Barcelona.

U razgovoru za poljske medije Lewandowskog su pitali da prokomentariše mali broj ponuda koje je dobio i da je Barcelona jedina pokazala interes nakon njegove odluke da napusti Bayern.

"Nisam razmišljao o drugim opcijama", kratko je odgovorio sjajni napadač čime je jasno msilio da je njegov izbor Barcelona.

"Hoću da napustim Bayern da se probude emocije u meni. Nisu ni željeli da me saslušaju do kraja. Nešto je u meni umrlo", rekao je Lewa za OnetSport.

"Kakav će to igrač željeti htjeti doći u Bayern ako zna da ne može otići? Gdje su lojalnost i poštovanje? Uvijek sam bio spreman, uvijek sam želio da igram i kad je bilo povreda."

Poljski napadač je od završetka sezone sve glasniji i glasniji u svojim namjerama da napusti Bayern, a navodno se neće ni pojaviti na prozivci iako ima ugovor još godinu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S druge strane, Bavarci ne žele da naprave korak nazad te nemaju namjeru olako pustiti svog najboljeg igrača zbog čega Barcelona što prije treba srediti svoju finansijsku situaciju.

Lewa je u prethodnih osam godina osvojio s Bayernom sve što je mogao. Ima 19 trofeja u vitrinama i 344 postignuta gola u 374 nastupa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

koraj
Htio je i Milik iz Napolija pa ga klupirali.. propao za pola sezone. Tako treba sa svima koji imaju ugovor a dignu usi.
12 1
user1653751078
Idi bayern opet ce naci napadac nisi ti jedini ima i bolji od tebi koji jedvaj cekaju da zaigraju u bayern srecan ti put u raspalog barsu da je bio real da bi kapirao sve ovo ali u barsu koja je veciti picijent bayern zalosno ali to je
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi