Strpljenju je došao kraj: Barcelona digla ruke od Dembelea, ali već ga čeka ugovor u drugom klubu

Može da ide

Strpljenju je došao kraj: Barcelona digla ruke od Dembelea, ali već ga čeka ugovor u drugom klubu

E. Ganibegović

Ousmane Dembele konstantno odbija ponude za produženje ugovora s Barcelonom.

Katalonci su umorni od toga i donijeli su konačnu odluku - Francuz može da ide.

Kako prenosi Mundo Deportivo, uprava Barcelone otkazala je svaki sastanak s agentom Ousmanea Dembelea i planira novu sezonu bez francuskog napadača.

Klupski dužnosnici došli su do kraja strpljenja s reprezentativcem Francuske i odustali su od toga da ga mole da produži ugovor. 

Tako će Dembele imati slobodan put u izboru nove momčadi. Svi znakovi upućuju na Chelsea, jedinu momčad koja je ostala u utrci za njegov potpis.

PSG je bio među klubovima zainteresovanim za transfer Ousmanea Dembelea, uz Bayern i Chelsea. No, Parižani su odustali od ove ideje, nakon odlaska sportskog direktora Leonarda, prenosi Sport.es.

Unatoč tome što je Mbappe tražio da Dembele stigne na Park prinčeva, igrač Barcelone nije po volji Luisu Camposu, novom sportskom direktoru PSG-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Campos je navodno klubu rekao kako važne fudbalere namjerava dovesti u vezni red, a ne u ofanzivnu liniju, gdje su Parižani već pokriveni.

Tako je u ovom trenutku Chelsea ostao jedina navedena momčad s realnim šansama da dobije Dembeleov potpis. Londonska ekipa je Francuzu pripremila ugovor na četiri sezone, pa ostaje za vidjeti kakav će biti njegov konačni izbor.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt2
Hvala Bogu, ublehaš, nizašta.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi