I Cucin bivši

Lalatović pravi veliku čistku: Prije šest dana potpisao s Borcem, danas otišao

Edmir Škorić

Ekipu Borca iz Banjaluke napustio je Luka Cucin.

Iako je prije samo šest dana produžio ugovor s Borcem do ljeta 2023. godine, dolaskom Nenada Lalatovića na mjesto šefa stručnog štaba došlo je i do naglog preokreta, pa je nogometaš postao slobodan.

Lalatović na toj poziciji ima drugog igrača u planu, zbog čega je 23-godišnjak morao spakovati kofere i napustiti Banjaluku.

Prošle sezone je odigrao devet utakmica u dresu Borca te se nije upisao u listu strijelaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Milan Vušurović je jučer također postao bivši igrač Banjalučana, a prethodno su klub napustili i Toni Jović i Goran Brkić, te Panagiotis Moraitis i Ferhad Ayaz.

Čini se da je Lalatović odlučio napraviti ogromne promjene u igračkom kadru i da ćemo Borac naredne sezone gledati u potpuno novom izdanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.