Borac razgovarao sa Zakarićem, Banjolučanima zanimljiv i Tatar

Traže se pojačanja

Borac razgovarao sa Zakarićem, Banjolučanima zanimljiv i Tatar

A. Čaušević

FK Borac želi stvoriti konkurentan tim za najveće moguće domete.

Nenad Lalatović je minulog vikenda postaljen za šefa stručnog štaba te će klupsko rukovodstvo nastojati srbijanskom stručnjaku na raspolaganje dati što konkurentiji tim.

Prema inforamcijama iz Banja Luke postoji mogućnost da se u ekipu vrati Goran Zakarić, dok je Banjolučanima zanimljiv i Benjamin Tatar.

Sa Zakarićem koji je odnedavno slobodan igrač je obavljena već prva runda pregovora. Za SportSport.ba je potvrđeno da uskoro slijede novi razgovora sa ovim ofanzicem.

Ne isključuje se mogućnos da dres bivšeg prvaka BiH obuče i Tatar koji je također bez angažmano nakon neslavnih avantura u Kuvajtu i Saudijskoj Arabiji.

Sasvim je jasno da će Borac pod vodstvom Lalatovića u novu sezonu ući i znatno izmjenjenom sastavu, ali jedno je sigurno - Banjalučani će imati najveće moguće ambicije.

Oglasi

Otišla dva zvučna imena

Inače, Borac je danas i zvanično saopštio kako u novoj sezoni dres Velikana iz Platonove neće nositi iskusni Toni Jović i Goran Brkić.

"Toni Jović je, u svom drugom mandatu na Gradskom stadionu, odigrao devet utakmica u Premijer ligi i Kupu BiH, a postigao je jedan gol.

Goran Brkić u FK Borac stigao je iz redova Tuzla Cityja, a u crveno plavom dresu upisao je četiri nastupa u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Borac želi Toniju i Goranu puno sreće u nastavku igračke karijere uz zahvalnost za svaki minut proveden u našem klubu", poručili su iz tabora bivšeg prvaka BiH.

Podsjećanja radi za vikend su Borac napustila i dvojica stranaca, Panagiotis Moraitis i Ferhad Ayaz.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Ko od sudija ostaje? Sabrija, Gigovic? ili ce biti transfera
26 5
MSOZ101
Lalatović će im presudit, ogulit će ih.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi