Vušurović nije više igrač FK Borac

Crtice iz Banja Luke

Vušurović nije više igrač FK Borac

A. Beganović

Milan Vušurović nakon godinu dana napušta FK Borac.

Milan Vušurović nije više fudbaler FK Borac, potvrdili su to iz banjolučkog kluba.

Vušurović je u Borac stigao prije početka prošle sezone, a za ovaj klub ukupno je odigrao 37 utakmica i pritom je postigao sedam pogodaka kojima je dodao tri asistencije.

"Od prvog treninga tokom priprema na Bledu, pa sve do kraja sezone, Milan Vušurović je pokazao da je pravi profesionalac i FK Borac želi da mu se zahvali za sve što je pružio u Banjaluci", između ostalog su naveli iz kluba.

Vušurović je u Borac stigao iz Radnika iz Bijeljine. Za klub iz Semberije je odigrao 20 utakmica uz učinak od četiri pogotka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U karijeri je još nastupao za Budućnost iz Podgorice, Lovćen, Rigu, Vereya Staru Zagoru, Botev Vratsa i Napredak iz Kruševca.

Dodajmo da su Borac dosad napustili Moraitis, Goran Brkić, Ferhad Ayaz i Toni Jović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miha_123
Bitno je da odbrana ku*cu ne valja.Treba otjerati milojevica i bosnjaka i dovesti 2 kvalitetna stopera i novog golmana
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi