BiH gostuje Crnoj Gori

Navijači BiH stižu u Podgoricu, jake policijske snage u pripravnosti

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina na stadionu pod Goricom od 20:45 igra gostujući meč protiv protiv Crne Gore u okviru trećeg kola Lige nacija. 

Nekoliko sati pred utakmicu u Podgorici policijske snage su u pripravnosti kako ne bi došlo do nepoželjnih scena.

Mnogi prilazi stadionu su već zatvoreni za automobile što i nije iznenađenje pošto je susret okarakterisan kao meč visokog rizika.

Navijači BiH već pristižu u Podgoricu i sektor namijenjen za gostujuće navijače će biti popunjen.

Osim BHFanaticosa naš nacionalni tim će bodriti i manje grupe članova navijačkih grupa Manijaka, Fukara i drugih klupskih navijačkih skupina.

Prema dostupnim informacijama očekuje se da na tribinam bude prisutno između 500 i 700 pristalica popularnih Zmajeva.

Inače, cijena ulaznica za utakmicu je bila simbolična. Kretala se između 2 i 4 eura pa se očekuje da tribine gradskog stadiona u Podgorici budu poprilično ispunjene.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećanja radi, ovaj duel će biti prvi takmičarskog karaktera između Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Nakon dva odigrana kola Zmajevi imaju četiri, a Sokolovi tri boda.

I UEFA je pridodala posebnu pažnju ovom susretu pa je tako za okršaj pod Goricom delegiran jedan od najboljih svjetskih sudija, Daniele Orsato.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.