Da li će se 'probuditi' nakon pauze?

Fanimo potpisao: "Želim postići 15 golova"

Samir Mlaćo
Nekadašnji član FK Mladost Doboj Kakanj i FK Sarajevo Matthias Fanimo pronašao je novi klub.

Fanimo se skrasio u 1. HNL, tačnije Slaven Belupu.

Danas je saradnja ozvaničena i u Slaven Belupu se nadaju da će Englez biti pojačanje za novu sezonu.

To je svakako veoma upitno, s obzirom da je Fanimo nakon odlaska iz FK Sarajevo bio bez kluba, a njegova karijera odavno je u silaznoj putanji.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na Koševu je napravio i skandal kada je odbio da bude u konkurenciji za jedan od susreta poslije odluke trenera da neće biti u prvih 11, što svakako nisu maniri profesionalaca.

“Upoznat sam sa kvalitetom Hrvatske lige, a prvi dojmovi kluba su sjajni. Čini se kao pravi obiteljski klub te sam obavio razgovore sa trenerom i sportskim direktorom koji su me u sve dobro uputili. Jako sam zadovoljan i veselim se biti ovdje. Osobni ciljevi za ovu sezonu samo su vratiti se igranju i vratiti se golovima čim je prije moguće, nadam se da ću uspijeti postići 15 golova, a sve iznad toga bilo bi sjajno“, rekao je Fanimo nakon predstavljanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.