Radno pred prozivku: Novo pojačanje u subotu stiže u Sarajevo!

Sve je dogovoreno

Radno pred prozivku: Novo pojačanje u subotu stiže u Sarajevo! · Saznajemo

Admin Čaušević

Nova trenerska era u FK Sarajevo počinje u nedjelju kada će Feđa Dudić obaviti prozivku.

Proteklih dana i sedmica bilo je poprilično radno u Titovoj 38b pošto je već ozvaničeno dovođenje nekoliko pojačanja.

Ivan Ikić, Frane Čirjak i Nemanja Tomašević će biti nova lica u svlačionici Bordo tima i sigurno je da neće biti posljednji koji će stići.

U petak ujutro su se pojavile špekulacije kako će ekipu pojačati Vlatko Drobarov, a kako SportSport.ba saznaje od izvora bliskih igraču Drobarov će u subotu doputovati u Sarajevo što znači da će Dudiću biti na raspolaganju od prvog dana priprema.

Drobarov je za makedonske velikane Vardar i Skoplje, nastupao u Meksiku, Armeniji, na Kipru, u Saudijskoj Arabiji i u Indiji.

Za Cherno More je upisao 32 nastupa i dao jedan gol minule sezone. Ima i pet nastupa za U21 reprezentaciju Makednije, ali nije nastupao za seniore te zemlje.

Prozivka u nedjelju

Motore će Bordo tim upaliti 12. juna kada će novi stručni štab izvršiti prozivku, a prva prijateljska utakmica igrat će se 23. juna i to na Koševu.

Nakon toga slijedi odlazak u Sloveniju, tačnije u Rogašku Slatinu 25. juna gdje će odigrati još dvije prijateljske utakmice, 29. juna i petog jula.

Dan kasnije planiran je povratak u Sarajevo, generalka je zakazana 9. jula na Koševu, a sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine starta 16. jula.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Velezmostar32
Hit igraci hahaha
7 14
EmirEmir111
Ovako funkicioniraju klubovi koji se bore za opstanak..
5 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi