Matthias Fanimo ima novi klub!

Preostao je još ljekarski

Matthias Fanimo ima novi klub!

A. Čaušević

Matthias Fanimo je pronašao novi klub, saznaje SportSport.ba.

Fanimo je nekoliko mjeseci bio bez angažmana nakon što je u februaru sporazumno raskinuo ugovor sa FK Sarajevom.

Brzonogi Englez će karijeru nastaviti nedaleko od Bosne i Hercegovine, tačnije u HNL-u, sigurno jednoj od najbrže rastućih liga Evrope po pitanju kvaliteta.

Kako saznajemo Fanimov novi klub je Slaven Belupo, a preostalo je još da završi ljekarske preglede i bit će spreman da nosi dres popularnih Farmaceuta.

Ovaj 28-godišnjak bi sigurno trebao predstavljati pojačanje za klub iz Koprivnice, međutim to će trebati dokazati i na terenu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tokom sedmice Fanimo se spominjao s dolaskom u Velež. Ipak, prioritet mu je bila neka od jačih liga pa je na kraju izabrao HNL.

Odlični fudbaler je ostavio jake impresije dok je igrao u Premijer ligi za Sarajevo i Mladost. Bez obzira na interes nekih premijerligaša, odlučio je karijeru nastaviti van granica BiH.

Top Komentari

visokohz
Zar neće u Velež...
3 3
HarisADP
Poderem se na njega
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti