Napredak je nevjerovatan

Salah za tri godine napravio nestvarnu transformaciju i pokazao kakva je sada zvijer

Endin Čaušević

Mohamed Salah je oduševio javnost fotografijom s ljetovanja.

Nakon duge sezone igrači iz najjačih evropskih liga konačno su dobili zasluženi odmor, a mnogi od njih iskoristili su priliku da otputuju negdje na more.

Tako je i sa Salahom koji već tradicionalno ljetni odmor provodi u Egiptu sa porodicom. Salah se i ovaj put vratio kući, te uživa na jahti koju je iznajmio.

Igrač Liverpoola je oduševio sve fotografijom koju je objavio na Instagramu jer je pokazao da se nalazi u vjerovatno najboljoj formi u svojoj karijeri.

Salah je pokazao ponosno sve isklesano tijelo i dobio je preko dva miliona lajkova na ovu fotografiju.

Koliko je Salah napredovao najbolje se vidi kada se uporedi njegova fotografija s ljetovanja s onom koju je objavio prije tri godine kada je također bio na ljetnom odmoru u Egiptu.

Salah je i tada bio u odličnoj formi, ali i pored toga vidi se zaista fantastičan napredak koji pokazuje koliko je Egipćanin posvećen fudbalu i činjenici da iz sezone u sezonu bude u što boljoj formi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.