Poznati YouTuber kupio autobus i za jednu funtu navijače Liverpoola prebacio u Pariz
Foto - Instagram

Simon Wilson radi sjajan posao

Poznati YouTuber kupio autobus i za jednu funtu navijače Liverpoola prebacio u Pariz

Midhat Šljivak

Poznati YouTuber Simon Wilson veliki je navijač Liverpoola i to u svojim objavama često ističe.

Wilson je prije tri godine napravio poprilično ludu stvar. Kupio je automobil od 40 funti i s njim je uspio doći iz Liverpoola u Madrid na finale Lige prvaka protiv Tottenhama.

Tri godine kasnije Redsi su opet u finalu, a Simon se odlučio na još jednu zanimljivu akciju. Kako su karte za put u Pariz na finale mnogim navijačima preskupe ili više nema mjesta za putovanja, on je odlučio reagovati.

Kupio je najeftiniji autobus i za jednu funtu po osobi odveo je navijače Liverpoola u Pariz.

"Uspio sam skupiti 50 navijača Liverpoola u autobusu kako bismo zajedno ispisali fenomenalne trenutke u Parizu", napisao je Simon i dodao je:

"Više su me koštale naljepnice na autobusu nego sam autobus".

Simon je još jednom pokazao da je veliki fan Liverpoola, a reakcije na ovaj potez su fenomenalne.

Wilson je jedan od najpopularnijih britanskih YouTubera. Ima gotovo milion pretplatnika, a njegove avanture su veoma zanimljive.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1579409590
Legenda svaka ti ljudino cast..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi