Djevojka nove velike zvijezde Liverpoola ima dijete iz prošlog braka s bivšim igračem Barcelone

Darwin Nunez se zaljubio u Lorenu

Djevojka nove velike zvijezde Liverpoola ima dijete iz prošlog braka s bivšim igračem Barcelone

Edmir Škorić

Darwin Nunez (22) postao je najskuplje pojačanje u povijesti Liverpoola.

Nunez je iz Benfice prešao u Liverpool, a transfer bi na kraju trebao da dosegne oko 100 miliona eura, čime će talentovani urugvajski napadač postati najskuplji igrač koji je stigao na kultni Anfield.

Napadača su željeli mnogi velikani, ali Jurgen Klopp ga je htio po svaku cijenu u Liverpoolu i na kraju je to bila i igračeva želja. On u Liverpool ne dolazi sam, već sa porodicom. Tamo putuje i njegova sadašnja djevojka Lorena Manas (31), koja je dakle devet godina starija od njega.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcyOOavNcfT/[/instagram]

S njima će put Engleske i sin, kojeg su dočekali 3. januara, a zanimljivo da nosi očevo ime - Darwin. Veza između Darwina i Lorene počela je još u vremenu kada je on igrao u Almeriji, odakle je ona.

Nedavno ga je Lorena u Urugvaju bodrila tokom jedne utakmice za nacionalni tim. Inače, talentovani napadač igrao je u Almeriji tek jednu sezonu, prije odlaska u Benficu 2020. godine, a prvi klub mu je bio urugvajski Penarol.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/B0N5MG0o3ul/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2e5deddb-ebcf-4734-a7fb-7d15840253cd[/instagram]

No, da se još malo vratimo na njegovu sadašnju djevojku. Lorena je inače imala vezu sa još jednim nogometašem ranije, Aleixom Vidalom, sada igačem Espanyola. S njima ima i kćerku, koju je rodila prije nego su u novembru 2016. godine njih dvoje formirali brak.

Vidal je u to vrijeme kod Luisa Enriquea igrao u Barceloni, ali kasnije je umrla ljubav između njega i Lorene, a ona kasnije sreću pronašla u zagrljaju nove zvijezde evropskog nogometa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CMxsItps2fA/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CLFcRYWsk6v/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEKSgoKpPLa/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_93NhDgIYs/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B3VDb_Ig8dx/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B0rEZcvAWfn/[/instagram]

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...e moj Nunez,tolike pare i ti nasao ovu polovnjacu...razocarao si me kao navijaca Liverpoola...nadam se da na terenu neces biti takav sonjo...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi