Velike kritike za bračni par Ramos

Ramos dobio žestoke kritike jer je sa suprugom na dva odreska potrošio čak 1.000 eura

Endin Čaušević

Španski defanzivac Sergio Ramos nalazi se s porodicom na odmoru u Dubaiju.

Ramos je odlučio da prvi dio ljetnog odmora provede u Dubaiju, te se već prvi dan našao u centru pažnje.

Defanzivac PSG-a se našao na velikom udaru kritika zbog fotografije koju je prije nekoliko dana objavio na društvenim mrežama.

On je sa suprugom Pilar Rubio večerao u restoranu poznatog kuhara Nusreta, te su naručili zlatni odrezak koji je među najpoznatijim specijalitetima u ovom restoranu u Dubaiju.

Fanovi su žestoko kritikovali Ramosa i njegovu suprugu jer su za dva ova odreska potrošili čak 1.000 eura, te su poručili da je to previše bahato ponašanje i da nisu javno trebali da se hvale takvim stvarima.

Jedan od fanova je napisao ispod fotografije da pola radnika u Španiji radi po 50 sati kako bi zaradili taj novac kojeg je Ramos potrošio na jedan obični odrezak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.