Sergio Ramos počastio suprugu kod Nusreta zlatnim odreskom, cijena je paprena

Uživali u dobroj hrani

Sergio Ramos počastio suprugu kod Nusreta zlatnim odreskom, cijena je paprena

Edmir Škorić

Sergio Ramos je sa suprugom i poznatom TV voditeljicom Pilar Rubio otputovao u Dubai, a tokom odmora uživali su u zlatnom odresku poznatog turskog kuhara Nusreta.

Nakon što se sezona završila, a Ramos osvojio titulu u Francuskoj s PSG-om, vrijeme je za odmor. Kako više ne igra za reprezentaciju Španije, iskusni stoper ima nešto više vremena za razliku od većine saigrača za odmaranje.

On je sa suprugom otputovao u Dubai da napuni baterije pred novu sezonu, a na ljetnom odmoru su između ostalog uživali i u dobroj hrani.

U Dubai slavne ličnosti teško da će otići, a da ne probaju hranu kod Nusreta, poznatog turskog kuhara.

Oboje su jeli zlatni odrezak, što je specijalitet u Nusretovim restoranima, a to ih je koštalo 1000 eura.

Naravno, puno je to novca za jedan obrok, no iz perspektive Ramosa i njegove supruge, baš i ne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi