5

Komentari (5)

Amansio
Zvoni mi jutros telefon vidim ja francuski broj, kontam Mbape opet u nekoj križaljci, nevoljko se javljam kad Ramos. Pita da le slažem da se počasti zlatnim odrezkom ja onako iza sna reko moze i vidi šta napravi čovjeku.
Uranija
Ovaj svijet je iz dana u dan sve vise licemjeran, upravo takvi mozgovi koji ga kritikuju da su na njegovom mjestu za svoje pare bi jeli i duplo skuplja jela.
bk123
Nikom ništa nije ukro... svoje pare može trošiti kako hoće, kad mogu naši političari našim parama mođe i on svojim
GiS
Joj gluposti, navijaci i obicni ljudi trebaju covjeku da odlucuju sta ce raditi u zivotu. Ja prvi mislim da je glupost dati toliku lovu na yebeno meso, ali sta mu imam srati kad je lik milioner, trosi svoje pare, ne tudje.
arca
Etotrebao bi vas pitati kako ce trositi vlastite pare.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.