Pajserom pretučena fudbalerka PSG-a prekinula šutnju: Je li umiješan i Eric Abidal?

Imali su aferu

Pajserom pretučena fudbalerka PSG-a prekinula šutnju: Je li umiješan i Eric Abidal?

Eldar Ganibegović

Kheira Hamraoui, igračica PSG -a, bila je žrtva nasilnog napada početkom novembra 2021. godine. 

Nakon što je Aminata Diallo, njena kolegica iz pariške ekipe, prvobitno bila osumnjičena da je sve organizovala, stvari su se ubrzo okrenule za 180 stepeni.

Istraga je otkrila ljubavnu vezu između Kheire Hamraoui i Erica Abidala, a Hayet Abidal, supruga bivšeg igrača Barcelone, osumnjičena je da je planirala agresiju iz želje da se osveti. Francuske vlasti do sada nisu donijele nikakve zaključke u ovom slučaju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZFWG7pIX7N/[/instagram]

Više od šest mjeseci nakon incidenta, Kheira Hamraoui otkrila je uznemirujuće detalje iz noći kada su je dvojica muškaraca udarila pajserom i prvi put progovorila o mogućoj umiješanosti Erica Abidala ili njegove partnerice.

"Dva stranca su me izvukla iz auta u kojem sam putovla i udarila me željeznim šipkama. Te sam noći stvarno mislila da ću tamo ostati. Pokušala sam se zaštititi koliko sam mogla, vrištala sam od boli. Trajalo je pet minuta i bilo je mučno. To je vrlo bolno sjećanje.

Oglasi

Živila sam miran život kao profesionalni sportista sa svojom porodicom i prijateljima. Danas osjećam uglavnom nepravdu, ali i tugu. Muče me mnoga pitanja: Zašto ja? Zašto toliko nasilja?", rekla je ona pa se osvrnula i na moguću umiješanost Erica Abidala:

"Rečeno je mnogo lažnih stvari. To je poslužilo za raspirivanje kontroverzi i njegovu osudu. Molim za malo pristojnosti i poštivanja moje privatnosti. Pitanje Abidala nema nikakve veze s ovim slučajem ili agresijom u kojoj sam bila žrtva", rekla je Hamraoui, a prenosi Mundo Deportivo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVGIJZLMPpW/[/instagram]

Eric Abidal priznao je da je imao vezu s Kheirom Hamraoui, a vijest o tome potresla je Hayet, koja je hitno podnijela zahtjev za razvod. Prema riječima njene advokatice Jennifer Losada, ona je bila zgrožena onim što se dogodilo.

"Prisiljena okolnostima i zgrožena Hamraouijevim slučajem, Hayet Abidal će podnijeti zahtjev za razvod u Barceloni", rekla je advokatica i dodala da je Abidal svojoj supruzi priznao preljubu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi