Sada na meti Plavaca

Cristiano Ronaldo seli u London? Održan je važan sastanak

E. Škorić

Vlasnik Chelseaja Todd Bolly susreo se s poznatim portugalskim agentom Jorgeom Mendesom, a jedna od tema razgovora bio je i mogući prelazak Cristiana Ronalda u londonski klub.

Prije mjesec dana konzorcij na čelu s američkim biznismenom Toddom Bollyjem kupio je Chelsea, koji prolazi kroz velike strukturne promjene, a Plavci nisu ostvarili još nijedan transfer ovog ljeta.

Međutim, čini se da je Bolly vrlo aktivan. Tačnije, američki biznismen se, kako prenosi Athletic, sastao u Portugalu s agentom Jorgeom Mendesom. Razgovaralo se o Ronaldovom prelasku na Stamford Bridge, nakon razočaravajuće sezone za Portugalca u Manchester Unitedu.

Chelsea se smatra jednim od najzainteresovanijih timova za Ronalda, a prethodno se spominjalo da ga Bayern želi, iako su Bavarci ubrzo demantovali tu vijest.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je rekao da nema ništa protiv ostanka u Manchester Unitedu, ali definitivno želi da igra Ligu prvaka, zbog čega se ne isključuje transfer u neki od klubova koji će se takmičiti u najelitnijem klupskom takmičenju.

Podsjetimo, Ronaldo je postigao 24 gola i dodao tri asistencije u 39 utakmica u sezoni 2021/2022. u Manchester Unitedu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.