Vratio bi se tako u klub

Oglasio se direktor Sportinga o mogućem dovođenju Cristiana Ronalda

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo nalazi se na odmoru između dvije sezone, a njegova budućnost u Manchester Unitedu je neizvjesna.

Povezuje se Portugalac s timovima kao što su Bayern, Juventus, Roma, ali i Sporting Lisabon u kojem je počeo karijeru.

Sportingov direktor Hugo Viana ne misli da bi ovog ljeta bilo moguće da se portugalska superzvijezda vrati u klub u kojem je ponikao. 

Hugo Viana, bivši veznjak Sportinga, Newcastlea i Valencije, više je sklon opciji u kojoj će Ronaldo odlučiti ostati još jednu sezonu u Manchester Unitedu, unatoč svim glasinama da bi mogao otići.

Koliko god bi želio ponovo vidjeti Cristiana Ronalda u dresu Sportinga, Hugo Viana je realan i smatra da je momčadi Manchester Uniteda Ronaldo prijeko potreban sljedeće sezone i da ga neće pustiti.

Viana pritom podsjeća da je u sportu sve moguće, a odluka u potpunosti pripada Ronaldu.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Ne sada. Mislim da nije moguće. Ali nikad se ne zna. On će odlučiti kamo će ići. Nikad ne znaš šta donosi budućnost. Ne želim previše pričati o ovoj temi, jer kada govorimo o Cristianu, sve je drugačije. Mislim da ima još godinu dana ugovora, pa šta god odluči, vidjet ćemo", rekao je Hugo Viana, prenosi metro.co.uk.

Podsjetimo, Ronaldo se prošlog ljeta iz Juventusa vratio u Manchester United, a najviše se kao razlog mogućem odlaska s Old Trafforda navodi to što Crveni đavoli iduće sezone neće igrati Ligu prvaka. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.