Najluđa priča ljeta: Barcelona želi igrača kojeg svi ismijavaju, a potez Uniteda nije niko očekivao

Nikome nije jasno šta se dešava

Najluđa priča ljeta: Barcelona želi igrača kojeg svi ismijavaju, a potez Uniteda nije niko očekivao

E. Čaušević

Manchester United još uvijek nije odustao od Frenkieja de Jonga iako Barcelona ne popušta kada je cijena u pitanju.

Katalonski klub želi da Crveni đavoli plate odmah 80 miliona eura za Nizozemca, te određene bonuse ukoliko De Jong bude standardan u ekipi. No, u Unitedu pokušavaju da spuste cijenu, ali im to baš i ne ide.

Prije nekoliko dana pojavile su se informacije da bi Barcelona bila zainteresovana da United uključi jednog svog igrača u ovaj transfer, ali mnogima je bilo čudno kada se pojavilo ime Harryja Maguirea.

Maguire je imao sezonu kao iz horor filmova i postao je meta ismijavanja engleske javnosti zbog svojih nevjerovatnih kikseva koje je pravio na mečevima Manchester Uniteda.

Navodno, Barcelona je tražila od Uniteda da uključi Maguirea u ovaj transfer, te da uz njega plate još 40 miliona eura za De Jonga, ali kako piše Sky Sports od toga neće biti ništa.

Sky Sports jutros je objavio da je Manchester United odbio da pusti Maguirea i da on nije na prodaju iako se navijači nadaju da će napustiti Old Trafford ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogi nisu ni vjerovali da Barca želi baš ovog igrača i smatraju da je United napravio veliku grešku što ga nije pustio jer je jasno da Maguire baš i nije kalibar za klub poput Crvenih đavola.

No, United je odbio da Maguire bude dio transfera, a iz Barcelone su im potom jasno poručili da za De Jonga moraju platiti 80 miliona eura ili od dogovora neće biti ništa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Lik potpiše za United, želi ga Barcelona i onda "svi" (čitaj debili) mu govore da nema pojma.
1 4
Zalik
Ovo je šuplja jer je on nuđen Barci u zamjenu oni odmah odbili
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi