Stvara se odličan tim

Bojo ima novi klub u Premijer ligi?

Admin Čaušević

Petar Bojo u novoj sezoni Premijer lige prema svemu sudeći neće nositi dres Zrinjskog.

Za SportSport.ba je potvrđeno da se pouzdani veznjak nalazi u pregovorima sa Igmanom i vrlo je izgledno da će na kraju i završiti u redovima novog premijerligaša.

Kako sada stvari stoje ovaj 24-godišnjak bi u klub iz Konjica trebao doći na posudbu i sigurno bi predstsavljao pojačanje.

Bojo je na prošloj polusezoni stigao u Zrinjski gdje se nije nametnuo, a glavni razlog je povreda pa je uspio skupiti samo četiri nastupa u šampionskoj sezoni mostarskog kluba.

Igman je ranije doveo nekoliko provjerenih imena za premijerligaške standarde, a posljednji koji je stigao je Amer Dupovac iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrlo izvjesnim dolaskom Boje bi se ''zategao'' vezni red te bi ekipa sigurno postala značalo konkurentnija.

Prije Zrinjskog, ovaj veznjak je u Premijer ligi još nastupao za Željezničar i Mladost Doboj Kakanj. U elitnom bh. takmičenju je skupio više od 100 nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.