Sezona nova, navike stare: Zrinjski opet pobijedio, Bilbija se vratio golom

Savladan Igman

Sezona nova, navike stare: Zrinjski opet pobijedio, Bilbija se vratio golom

E. Ganibegović

HŠK Zrinjski danas je odigrao posljednji pripremni meč pred nastup u prvom pretkolu Lige prvaka.

Protivnik prvaku Bosne i Hercegovinu bio je novi član elite, Igman, a Zrinjski je slavio pobjedu rezultatom 2:0.

Strijelci za Plemiće bili su Nemanja Bilbija u 40. minuti i Karlo Kamenar u 61.

Podsjetimo, Bilbija se tako vratio u tim nakon što je imao produženi odmor kada je Zrinjski bio na pripremama u Hrvatskoj, jer je prvu polovicu juna proveo s reprezentacijom, baš kao i njegov saigrač Hrvoje Barišić.

Inače, Zrinjski je do sada na pripremama upisao dvije pobjede i to protiv Mure 2:1 i Varaždina 3:0, uz remi protiv Skhendije 3:3.

Prva utakmica Zrinjski u prvom pretkolu Lige prvaka protiv moldavskog Sheriffa očekuje šestog jula od 20 sati u Mostaru.

Revanš je zakazan za sedam dana kasnije u Moldaviji. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miha_123
Smecar i propalitet vidjeli smo svi kakav je kad ode u druge lige igrat jedva 1 gol i sad je kao neki majstor jer zabija u kukuruz ligi.Jednostavno receno propalitet
4 11
FahroKonjHodzic
biblija reseta djeko zdere hamburgere bosna bez velikih natjecanja godinama
6 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi