Novi premijerligaš potvrdio odlazak sedam fudbalera

Dosta promjena u igračkom kadru

Novi premijerligaš potvrdio odlazak sedam fudbalera

Haris Zilić

Novi premijerligaš ekipa Igmana iz Konjica lagano definira igrački kadar.

Igman je napravio dosta promjena pred historijski nastup u Premijer ligi Bosane i Hercegovine.

Prvak Prve lige FBiH danas je ozvaničio odlazak sedam fudbalera koji su igrali prošle sezone za Igman.

Dres kluba iz Konjica u novoj sezoni neće nositi Sedin Ljuca, Maid Graho, Adnan Hrelja, Asim Zec, Sabahudin Jusufbašić, Tarik Pehilj i Kenan Hreljić.

"Momci, hvala i sretno!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sedin Ljuca, Maid Graho, Adnan Hrelja, Asim Zec, Sabahudin Jusufbašić, Tarik Pehilj i Kenan Hreljić neće nositi dres Igmana u nadolazećoj sezoni", stoji u objavi FK Igman.

Momci, hvala i sretno! 👋🏼❤ Sedin Ljuca, Maid Graho, Adnan Hrelja, Asim Zec, Sabahudin Jusufbašić, Tarik Pehilj i Kenan Hreljić neće nositi dres Igmana u nadolazećoj sezoni. 🔴⚪ #PremijerLigaBiH

Posted by FK Igman Konjic on Tuesday, June 28, 2022
Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti