Da li je Ronaldo bio tema razgovora?

Zna se zašto je Jorge Mendes jučer došao u Barcelonu, s Laportom razgovarao o dvojici igrača

Endin Čaušević

Jorge Mendes jučer je doputovao u Barcelonu i održao je sastanak s Joanom Laportom, a španski mediji su počeli špekulisati da bi tema mogao biti i Cristiano Ronaldo.

U španskim medijima pojavila se informacija da je realna opcija da Cristiano Ronaldo karijeru nastavi u Barceloni, te da je to glavni razlog što je njegov agent jučer doputovao u ovaj grad.

Međutim, poznati novinar Gerard Romero sinoć je sve to demantovao i otkrio je da Ronaldo nije bio tema razgovora, te da je nemoguće očekivati da on iz Uniteda dođe u Barcu.

No, Romero je uspio saznati razlog zbog kojeg je Mendes doputovao na sastanak s Laportom, a to je defanzivac Seville, Joules Kounde, koji će čini se nastaviti karijeru u Barceloni.

"Joan Laporta je s Jorgeom Mendesom razgovarao i o Julesu Koundéu. Barcelona je optimistična po ovom pitanju i pokušavaju uključiti i nekog od svojih igrača u posao, ali Sevilla trenutno nije zainteresovana", poručio je Romero.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, Mendes je ponovo ponudio Barceloni i veznjaka Rubena Nevesa, no problem tu pravi Wolverhampton koji za ovog igrača traži čak 85 miliona eura.

Romero je na kraju jasno poručio da se ne treba obazirati na glasine o Ronaldu, te da od njegovog dolaska u katalonski klub nema ništa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.