Skupocjene zvijeri na četiri točka stižu jedna za drugom, a onda se ukazao Pjanić...

Prozivka Barcelone

Skupocjene zvijeri na četiri točka stižu jedna za drugom, a onda se ukazao Pjanić...

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je u ponedjeljak počeo pripreme s Barcelonom za novu sezonu.


Kao što je i ranije najavio, Pjanić se prvog dana nove sezone pojavio u Barceloninom kampu s nadom da će ostati na Nou Campu.

Ovaj 32-godišnji veznjak se tokom pauze ozbljino priprema za start nove sezone. S njim je radio i kondicioni trener reprezentacije BiH Almir Seferović što dovoljno govori o Pjanićevoj ozbiljnosti.

Iza Pjanića su dvije sezone za zaborav, ali dojam je da je odlučniji nego ikad da pokaže da nije za staro gvožđe i opravda reputaciju koja ga je nekad krasila kada je bio među najboljim veznjacima svijeta.

Nakon posudbe u Bešiktašu danas je počeo njegov drugi pokušaj da se nametne u Barceloni, a posebno je bio interesantan njegov prvi dolazak na trening.

Dok su svi fudbaleri Barcelone stigli u skupocjenim vozilima poput Audija, Mercedesa, BMW-a i ostalih ''zvijeri'' Pjanić se odlučio za skromnu varijantu.

Naime, popularni Mire je na prvi trening u novoj sezoni stigao taksijem, a interesantno i da nije privukao preveliku pažnju okupljenih navijača. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očigledno je da se Pjanić još uvijek smjestio u svom domu u Barceloni pa je to vjerovatni razlog zašto je stigao taksijem, a ne privatnim ili vozilom klupskog sponzora.

Inače, prisutni su sasvim očekivano najviše čekali dolazak Gerarda Piquea koji je dodao gas kada se pribiližio kapiji kako bi izbjegao neugodne scene.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

senja
Oj odrona od naslova. Čuj skupocjene zvijeri. Kontaš sad će biti neka moćna auta, kad ono uglavnom klupsak auta što im sponzor podjeli. Uglavnom Audi i Cupra (Seat). Cupra im je trenutni sponzor, ali su i Audi i Cupra dio VW grupe...
2 1
nuks
Jel se stvarno Pjanic ukazao... pa stvarno nevjerovatno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi