Dolazak Mendesa u Barcelonu uzdrmao fudbalski svijet: Ronaldo stiže na Camp Nou?

Sve je moguće

Dolazak Mendesa u Barcelonu uzdrmao fudbalski svijet: Ronaldo stiže na Camp Nou?

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana zatražio je od čelnika Manchester Uniteda da ga puste da napusti klub.

Portugalac je odlučan da nakon samo jedne sezone napusti Manchester United jer je nezadovoljan što engleski klub naredne sezone neće igrati u Ligi prvaka.

Engleski mediji su objavili da je Ronaldo poručio čelnicima Uniteda da se nada da će ga pustiti da napusti klub ukoliko za njega stigne zadovoljavajuća ponuda.

Ronaldo se povezuje već s nekoliko klubova, a navodno najveći interes za njega pokazali su Chelsea i Bayern koji su spremni da plate oko 15 miliona eura za Portugalca.

Međutim, večeras je španski AS uzdrmao javnost informacijama da bi Ronaldo čak mogao da završi u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve to je "zakuhao" njegov menadžer Jorge Mendes koji je stigao večeras u Barcelonu kako bi se sastao s Joanom Laportom, a očekivano mnogi su objavili da će Ronaldo biti glavna tema.

No, navodno Ronaldu je prioritet odlazak u Bayern čime bi i Barceloni itekako pomogao jer bi Bavarci onda bez problema mogli pustiti Roberta Lewandowskog u katalonski klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Oglecevac
Smijesni ste.. Ne mogu da placaju duplo manje plate igracima a kamo li njega..Pa zadrzali bi Mesija
4 0
aladd0n
bomba....mendes je i agent bernarda silve.....ss skuplja preglede glupim clancima
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi