Nije to teško pogoditi

Haalanda pitali protiv kojeg kluba jedva čega da zaigra, a njegov odgovor oduševio navijače Cityja

Endin Čaušević

Norveški napadač Erling Haaland zvanično je predstavljen navijačima Manchester Cityja.

Haaland je još na kraju prošle sezone potpisao za Manchester City u koji je stigao iz Borussije Dortmund za 80 miliona eura.

Sigurno je da će Norvežanin biti ogromno pojačanje za klub s Etihada, a jučer je zvanično predstavljen i navijačima ovog kluba.

Veliki broj navijača Cityja okupio se kako bi pozdravio Haalanda, a on je uspio da ih "zapali" odgovorom na jedno pitanje.

Naime, voditeljica je pitala Haalanda protiv kojeg kluba jedva čeka da zaigra, a njegov odgovor oduševio je navijače Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne volim baš da govorim to ime, ali to je Manchester United", rekao je Haaland nakon čega je nastalo oduševljenje među navijačima Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.