Ide na razgovore

Cristiano Ronaldo u avionu, u narednim satima će biti sve gotovo?!

Edmir Škorić

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo vratio se u Englesku, a sada slijedi razgovor s vodstvom Manchester Uniteda o njegovoj budućnosti.

Prema The Athleticu, Ronaldo bi trebao sletjeti u Manchester večeras kako bi odrđao razgovore s Unitedom, kako bi se pokušao naći najbolji 'deal' između njega i kluba.

Poznato je da je Ronaldo izrazio ranije želju da napusti Old Trafford ako stigne odgovoarajuća ponuda, dok je novi trener kluba Erik ten Hag izjavio da želi da ga zadrži u klubu i narednih sezona.

Očekuje se da će sada Portugalac obaviti i razgovore s glavnim trenerom, Ten Hagom, a onda na osnovu toga donijeti konačnu odluku.

Puno je nagađanja o njegovoj budućnosti u klubu, gdje mu ugovor traje još jednu sezonu. On i njegov tim navodno pokušavaju pronaći novi klub koji je u Ligi prvaka, dok je United ispao u Evropsku ligu nakon loše sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United inzistira da 37-godišnjak nije na prodaju, dok Ronmaldov agent Jorge Mendes uveliko razmatra opcije i navodno postoji velika šansa da igrač potpiše za Atletico Madrid.

Navijači najtrofejnijeg engleskog kluba s netrpljenjem čekaju rasplet cijele situacije i nadaju se da će Ronaldo ostati njihov član iako možda nije na nivou od prije nekoliko godina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.