Ten Hag će dobiti nevjerovatan bonus ukoliko izbori Ligu prvaka s Manchester Unitedom

To je glavni cilj

Ten Hag će dobiti nevjerovatan bonus ukoliko izbori Ligu prvaka s Manchester Unitedom

Endin Čaušević

Nizozemski stručnjak Erik ten Hag preuzeo je ovog ljeta klupu Manchester Uniteda.

Ten Hag je na kraju prošle sezone odlučio da napusti Ajax i prihvati poziv Manchester Uniteda gdje je stigao umjesto Ralfa Rangnicka koji se nije baš najbolje snašao na klupi engleskog kluba.

Jasno je da je pred Ten Hagom veliki izazov jer navijači Manchester Unitreda očekuju da se ovaj klub konačno vrati u sami vrh evropskog i engleskog fudbala nakon skoro deset godina čekanja.

Ten Hag je već napravio nekoliko promjena u igračkom kadru, a najveći problem pravi mu Cristiano Ronaldo koji pokušava svim silama da napusti Manchester United.

Međutim, u Unitedu nisu odmah postavili toliko visoke ciljeve pred Ten Haga. Glavni cilj u novoj sezoni će biti da United izbori plasman u Ligu prvaka što u sezoni iza nas nije bio slučaj.

Engleski mediji su objavili da će Ten Hag samo u slučaju plasmana Uniteda u Ligu prvaka dobiti ogroman bonus što je dogovoreno u njihovom ugovoru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U slučaju da Manchester United u narednoj sezoni uspije da izbori plasman u Ligu prvaka onda će nizozemski stručnjak inkasirati skoro pet miliona eura što je zaista fantastičan bonus.

Crveni đavoli su izgubili veliku sumu novca nakon što se nisu plasirali u Ligu prvaka, a za kaznu su svim igračima smanjili plate za čak 25%.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi