Oglasio se prvi čovjek Atletica

Ronaldu zatvorena još jedna vrata!

Edmir Škorić

Prvenstvo u Engleskoj počet će za dvije sedmice, a još nije poznata sudbina Cristiana Ronalda.

Portugalski reprezentativac imao je poduži odmor za razliku od svojih saigrača, koji su putovali na predsezonske turneje na Tajland i u Australiju. Ronaldo se tek jučer vratio u Manchester, da bi danas održao razgovor u trening centru Carringtonu.

Njegova želja je od početka da napusti klub i da nađe onaj u kojem će imati priliku da igra Ligu prvaka, dok novi menadžer Uniteda Erik ten Hag želi da ga zadrži i prije nekoliko dana je izjavio da se nada kako će Ronaldo ostati u klubu.

Mnoge je iznenadila nedavna vijest da je Ronaldo najbliže prelasku u Atletico Madrid, što je pomalo i nevjerovatno jer se radi o ljutom gradskom rivalu Ronaldovog dugogodišnjeg kluba Reala.

I bez obzira da li bi Ronaldo pristao da igra za Atletico ili ne, ta mogućnost je isključena, a to je jasno nakon što se večeras oglasio predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne znam ko je izmislio priču o Cristianu Ronaldu, ali praktički je nemoguće da on dođe u Atletico Madrid", rekao je prvi čovjek Jorgandžija.

Kao drugi favorit za dovođenje CR-a navodi se Chelsea, koji bi od večeras onda trebao da zauzme pol poziciju, ali je pitanje da li i na Stamford Bridgeu imaju u planu Ronalda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.