Foto - EPA

Portugalac aktivan na društvenim mrežama

Cristiano Ronaldo riješio sve dileme: "Kralj igra"

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo uveliko se povezuje s odlaskom iz Manchester Uniteda.

Engelski, ali i brojni evropski mediji pišu kako je CR saopštio rukovodstvu Crvenih đavola da želi otići iz kluba, ali danas je objavio kako mediji ne govore istinu.

"Prosto je nemoguće da se o meni ne priča barem jedan dan. Inače ne biste zaradili novac. Znate da nećete dobiti pažnju ako ne napišete laži. Nastavite, možda nekad i pogodite", napisao je Cristiano Ronaldo.

Iako s ostatkom ekipe nije prošao pripreme, Cristiano tvrdi da će biti na terenu u meču protiv Rayo Vallecana u nedjelju. On je kratko napisao:

"Kralj igra u nedjelju".

Ronalda su u prethodnom periodu povezivali s Bayernom, Chelseajem, PSG-om, Atleticom i navodno su ga svi ovi klubovi odbili dovesti u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sporting je posljednje ime s kojim se povezuje, no ako je suditi po Cristianu, on će i dalje nositi dres velikana s Old Trafforda.

Ronaldo je prošle godine bio najbolji igrač Uniteda. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.