Portugalac aktivan na društvenim mrežama

Cristiano Ronaldo riješio sve dileme: "Kralj igra"

11

Komentari (11)

korona
Nece kralja niko pa sad moze nazad u man united Gladna guzica nece platu da spusti a ne zna sta ce od para zalosno
Ecosport
Kakav je ovo paćenik mati mila. Nezadovoljan frajer maksimalno sa svojim životom i uspjehom. Vazda mu malo. Neće da sebi prizna da nije u top 10 igrača svih vremena, a da prizna život bi mu bio 100 puta lakši. Messi je D10S Penaldo, shvati to jednom.
user1576541640
@Ecosport ajde lessi miran!! na spavanje!!
King_Kenny
...nakon sto se ponudio bukvalno svima i nakon sto su ga svi odj*bali,"kralj igra" i dalje za Man.United hahahahahahah...
bhodzic
Možete ga mrziti, ali frajer je mašina. Meni bolji i draži igrač u svojoj eri od Messija jedno 2 puta.
deba
Ti di debil,gledas krivi sport
Ecosport
Ti pojma nemaš, pokrij se po ušima
bhodzic
@deba Nema potrebe da vrijeđaš. Zato si dobio prijavu. Druga stvar, iznio sam svoje mišljenje i viđenje, tebi niko ne brani da svršavaš na Lessija. I molim te, idući put nemoj zaboraviti terapiju.
bhodzic
@Ecosport Umjesto da kažeš da ja nemam pojma, napiši mi ko je to bolji od njega u njegov vakat i argumentuj to. Ili si klasični balkanac koji sve zna, a živi kod roditelja sa 30 i kusur godina?
AmellemA
Ovo nije plivanje, ovo je veslanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.