FOTO: EPA

Uzbudljiv finiš ljeta

Barcelona dovodi spektakularno pojačanje, ali pod jednim uslovom

Haris Zilić

Bombastična vijest stiže iz Španije.

Katalonski list "Sport" najavio je novo spektakularno pojačanje Barcelone.

Navodno tim sa Nou Campa ima već usmeni dogovor sa Brenardom Silvom koji bi do kraja ljeta trebao pojačati redove Barcelone, ali za to treba ispuniti jedan uslov.

Naime, Silva bi došao u slučaju da Frenkie De Jong napusti Nou Camp.

Nizozemcu se ne de iz Barcelone, a klub ga želi hitno prodati.

Navodno će u Barceloni pristati i na manju cifru prodaje samo da se oslobodi teren za Silvu s kojim je sve usmeno dogovoreno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je očigledno ovo ljeto napravila sjajan tim, a ono što raduje bh. javnost je činjenica da bi i MIralem Pjanić ovo ljeto mogao dobiti veću minutažu u redovima katalonskog tima jer je i sam trener legendarni Xavi zadovoljan Pjanićevim izdanjima.

Morat ćemo ipak sačekati kraja augusta da vidimo kako će u konačnici izgledati roster Barcelone u novoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.