Komentar Aubameyanga najbolje pokazuje koliko ih je Pjanić šokirao odličnim igrama

Bh. reprezentativac vjerovatno ostaje u Barceloni

Komentar Aubameyanga najbolje pokazuje koliko ih je Pjanić šokirao odličnim igrama

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić oduševio je navijače Barcelone nastupima na pripremnim utakmicama.

Pjanić se vratio na kraju sezone u Barcelonu nakon posudbe u Bešiktašu, ali niko ni sanjao nije da će bh. veznjak biti uopšte u ozbiljnoj konkurenciji za utakmice katalonskog kluba.

Sedmicama se pisalo o tome da Pjanić sigurno napušta klub i da ga je Xavi Hernandez već prekrižio, ali odličnim trudom na početku priprema bh. veznjak se izborio za svoje mjesto u ekipi.

Pjanić se našao na spisku putnika za pripreme u Americi gdje je dobio šansu da igra protiv Juventusa i New York Red Bulla što je odlično iskoristio jer je odigrao dvije sjajne utakmice.

I Xavi je pričao o tome koliko ga je Pjanić iznenadio i sada uopšte ne bi bilo iznenađenje ukoliko bh. reprezentativac ostane u Barceloni ovog ljeta.

Koliko je Pjanić pozitivno iznenadio sve u ekipi svojom odličnom formom i željom da svima pokaže o kakvom igraču se radi najbolje je pokazao komentar Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Oglasi

Naime, Pjanić je objavio sinoć nekoliko fotografija s meča protiv NY Red Bulla, a u centru pažnje bio je Aubameyangov komentar koji je napisao: "Kakav igrač" uz par prigodnih emotikona.

Opis nije dostupan.

Također, i navijači Barcelone su oduševljeni igrama Pjanića u pripremnim mečevima što pokazuju komentari na Twitteru.

"Koeman nas je zaista natjerao da mislimo da je Pjanić gotov. Imamo najboljeg kreativnog veznjaka u ekipi", "Pjanić zaslužuje da igra", "Pjanić ima tu 'supermoć' da napravi neobičan (vrlo efektivan) pas iz jednog dodira", "Mislim da Pjanić treba ostati jer bi bio itekako koristan", samo su neki od komentara navijača Barcelone na Twitteru.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/T_R_E_Y_12/status/1553550961603395586[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaxBavarac
Mire je mama prvog dodira,dobro su skontali!
3 0
zilan66
Komentari su na mjestu jer je odigrao dobro ali sjetite se komentara kad je otisao na posudbu.tu moras da si profesinalac i da uvjek dajes i igras na visokom nivou.dobri placen ,dobro igraj.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi