Zanimljiv potez

Zarađuju ogromno bogatstvo, ali na gostovanje su krenuli kao "obični" smrtnici

Haris Zilić

Liverpool u Londonu protiv Fulhama danas igra prvi meč u novoj sezoni Premiershipa.

Redsi i u ovu sezonu ulaze kao jedni od glavnih favorita za naslov.

Ekipa je imala i promjena, svakkao da je najzvučniji posao odlazak Sadia Manea i dovođenje Darwina Nuneza.

Sudeći prema sastavu protiv Fulhama Klopp će u ovoj sezoni dosta prilike davati nekim mlađim igračima posebno sa klupe za rezervne fudbalere.

Ipak prije susreta u Londonu jedna fotografija je zapalila društvene mreže.

Iako fudbaleri Liverpooola zarađuju bogatstvo, mogu sebi pruštiti skupocijene automobile, a klub također može završavati luksuzne prijevoze, na utakmicu u London krenuli su vozom.

Pojavila se fotografija sa željezničke stanice u Liverpoolu gdje igrači tima sa Anfielda sa torbama za utakmicu i opremom čekaju voz.

Očigledno žele da osjete jedan dan kako njihov navijači idu na utakmice na bodre svoj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova fotografija je izazvala čuđenje mnogih navijača, ali i naišla na dosta pohvala, smatrajući da su ovim potezom fudbaleri Liverpoola pokazali da  su i oni samo obični smrtnici.

Liverpool je novu sezonu otvorio sjajno osvojivši FA Comunnity Shield nakon trijumfa u finalnoj utakmici protiv Manchester Citya rezultatom 3:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.