FOTO: RK Bosna Visoko/facebook

Klub potvrdio

Balta ponovo u dresu Bosne

Haris Zilić

Nastavljaju se aktivnosti u RK Bosna Visoko.

Klub je objavio vijest da se u redove visočke ekipe vratio Adnan Balta.

"Nakon godinu dana povratnik u matični klub je i Balta Adnan, srednji bek, koji je prethodnu godinu igrao u RK Čelik Junior iz Zenice.

UO našem Adnanu želi toplu dobrodošlicu i još mnogo sezona i golova u zelenom dresu!", stoji u saopštenju RK Bosna.

U Visokom je ovo ljeto bilo dosta aktivno, a nedavno je potvrđen i pvoratak Faruka Vražalića bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Visočka publika je jedna od najvatrenijih u Bosni i Hercegovini i sigurno da žele dobre rezultate od svojih rukometaša.

Bosna je daleko od vremena kada su bili u samom vrhu bh. rukometa, a obzirom da naredne sezone pet ekipa ispada iz društva najboljih, Visočani će morati od samog početka sezone krenuti ozbiljno i jako da se ne bi doveli u neželjenu situaciju.

Borba za vrh tabele možda nije realna, ali svakako da u sredini tabele mjesta ima za ovaj tim Bosne.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nova sezona u Premijer ligi BiH starta 10. septembra.

Podsjetimo od ove sezone ide skraćivanje lige, ispada pet klubova, a ulaze tri i to prvaci Prve lige FBiH-jug, prvak Prve lige FBiH-sjever i prvak Prve lige RS.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.